2015. január 3., szombat

Az év Első Bejegyzése - Dirty Looks/HK Full Head Hair Extension

Itt van 2015 első bejegyzése amit azzal kell kezdjek, hogy, Mindenkinek Boldog és  Sikerekbe Gazdag Új Évet Kívánjak!

Ilyenkor megy a nagy tervek szövögetése.Tervekbe bővelkedem jómagam is. A suliba minél jobb lenni (fodrásznak tanulok) és versenyre készülni :) Személyi edző segítségével lejárni edzőterembe...új hóbortom az ajakceruza használata a NYX-től, a 3D volume műszempilla stb.
De hajból sose elég és most ezzel kapcsolatos a posztom is.

A póthajakkal való tapasztalataim:

Először volt csatos indiai hajam 50 cm hosszú, 100 g, 7 csatos , színe: #613 - platinaszőke (imádtam) még a vateráról vettem 11e Ftért. Összegezve 10/8, mert 100 g nem elég, hogy jól nézzen ki.

Majd gondoltam nem szeretném állandóan le-fel rakosgatni a hajat kipróbálok valami technikát végül a mikrogyűrűs mellett döntöttem mert az kevésbe viseli meg a hajam.
Ez a haj is remy indiai ún. "looper"mikrogyűrűs volt ami a sima mikrogyűrűs technikától abban különbözik, hogy már a szétválogatott tincseken rajta van a gyűrű és egy fogó segítségével csak rá kell szorítani a hajunkra. 2 csomaggal vettem 200 g, 55 cm hosszú színe:#60 világos hamvas szőke és 20e Ft volt (nem volt rossz de sajnos hullott). Összegezve 10/6 mert az előre "lemikrgoyűrűzéssel" nem maradt a hajamba kicsúszott és újra kellet gyűrűzni, méghozzá szilikonosgyűrűkkel.

Végül vettem az ebay-en egy 10 csatos 200 grammos európai remy hajat színe: #60 -világos hamvas szőkét 24e Ft-ért. Dús volt könnyű vékony szálú. Összegezve 10/7 mert a 200 g túl sok volt nagy fejem lett, ill. a hajvégek nagyon elnyúltak.

De a lényeg, hogy vágytam valami minőségi csatos hajra. Szétnéztem az interneten rengeteg jó oldalt találtam majd végül a Dirty Looks márkánál maradtam. Sok youtube videót és bejegyzést láttam róla sokan dicsérték és én is összegyűjtöttem rá a pénzt. http://dirtylooks.com/

HK Full Head Hair Extension 
Hossza: 50-55 cm
Súlya: 180 g 
Típusa: remy emberi haj
Csatok száma: 10, ami tartalmaz egy négyszer levarrott részt
Színe: California Highlighted
Összegezve: 10/9 mert puha, dús és a hajvégek is egészségesek, egyenesre vágva és nincsenek elvékonyodva.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése