2013. május 27., hétfő

BB - Színezett arckrém

A legújabb nappali arckrémek a BB krémek. 
Amik attól olyan különlegesek, hogy egyszerre 5 vagy több krém tulajdonságait hordozzák magukba. 

Ilyen az alapozó (fedő hatás, színezett), a mattító, hidratáló, UV szűrű hatások.
Először a Garnier rukkolt elő vele aztán szépen sorban mindenki palettáján már ott van. A Nivea, a Helia, a CV, a Manhattan vagy a Loreal, Maybelline, Essence.

Az arctípusom problémás, vegyes-zsíros típusba tartozik. Ezért rendkívül nehéz megfelelő krémet választanom. Az elvárásaim a következők: mattítson hosszú ideig, a pórusaimat befedje de ne tömítse el, egyenletesen fedjen, szellős, kényelmes érzésű legyen. (Az alapozóval az a gondom, hogy érzem magamon és fénylik az arcom tőle, de remekül fed lsd. Loreal Accord Parfait )


A Müller drogériába láttam és ott is lehet beszerezni az Essence Pure Skin - Natural cover Moisturizer, színezett hidratáló arckrém (medium to dark) zsíros-vegyes bőrre. Ez a termék nem tömíti el a pórusaim, közepesen fed, kényelmes és az ára se szörnyű 645 Ft/ 50ml.

A másik krém amit kipróbáltam szintén a Müllerbe vettem a CV (CadeaVera) BB Krém Make-up (smink) hatással. Ez a termék 25 éven felülieknek ajánlott, 9 az 1-ben tulajdonsággal bír, középbarnába vettem. Azt írja, hogy tökéletesen mattít és egyenletes arcszínt kölcsönöz. Nappali krém finom make-up hatással középbarna bőrre. Óvja a bőrt a nedvességvesztéstől és belülről tölti fel a ráncokat. A Panthenol hidratálja, nyugtatja a bőrt, elősegíti a bőr regenerálódását. A koffein serkenti a bőr anyagcseréjét és fényvédője SPF 15-ös.
Könnyű, jól fed, enyhén csillog és életteli az arcom, az ára 995 Ft/ 50 ml.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése