2013. április 4., csütörtök

AMTS 2013.March

Felmentünk Budapestre március 23.-án a barátainkkal, hogy megnézzük a Hungexpo-n az AMTS-t vagyis az Autó, Motor Tunning Show-t. 

Nyitásra érkeztünk megvettük a jegyünk, nem is kellett sokat várnunk aztán A pavilonba be. Még a kezdeti megilletődéstől indulva láttunk neki az autók mustrálásához. Húúú volt ott minden bőrrel fedett autó vagy bordázott mintájú, airbrush-olt, neon berendezésekkel teli járgányok és persze csak úgy flangáltak a hosszú póthajú, magassarkúba tipegő, mély dekoltázsú hostess lányok. (A fiúk nagy örömére :))


Bár én se panaszkodom mikor felültem pár motorra azt hitték én is hostess vagyok mert többen elkezdték kattogtatni masinájukat....zavarba voltam eskü. (de jól esett.)Promócióként hazavittem 2 db Playboy lapot is a Men's Health standján. (A Playboy naptárat odaadtam a páromnak de az újságokat megtartottam, imádom a Playboy fotókat, gyönyörűek, egyáltalán nem közönségesek rajta a fotóalanyok, ízlésesen megkomponáltak.)

Mindent végig néztünk a Tunning Autókat ott az amerikai járgányok voltak a kedvenceim az Impala, ki hinné hogy olyan széles, vagy a jól ismert amerikai rendőrautó és persze a Mustangok, milyen nagy böhöm állatok, imádnivalóak. 

Majd volt Street Tunning Autók zene nagy fokon, jó hangulat, remekül megkomponáltan kiállítva.
Voltunk Driftet nézni jó hangos volt meg hideg is, rendesen féltem hogy mi van ha elszáll...
És legvégül a Motor és Tetkó kiállítást is megnéztük, rendesen kedvet kaptam tetkót csináltatni ahogy varrták ott a Vasember mintát a vádlira, huuu nagyon komoly volt és az épített motorok igazi gyöngyök, apa imádja őket lehet e szeretettet "örököltem". Ezzel együtt rengeteg Retro Autókat is láttunk és pin-up hostess lányokat, remek volt ez így együtt, mindenkinek ajánlom remekül elvoltunk és fél3 kor fejeztük be a nézelődés aztán Go Miskolcra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése