2013. február 13., szerda

Valentin nap

Holnap Valentin nap!

Egy Amerikából származó hagyomány a Valentin nap, ami beépült a magyar kultúránkba akárcsak a Halloween.
A legtöbb ember kamu napnak tartja a Bálint napot. A Valentin napot sokan nem tartják sokan igen, megosztja az embereket. Én évek óta tartom mert egy jó ok hogy randizzak jobban odafigyeljen rám a párom, kedveskedjen nekem. De mikor kisleány voltam és azt se tudtam mi fán teremnek a fiúbarátok, e napon a szüleim mindig kedveskedtek édességekkel. Szóval ha volt ha nem fiúm én szerettem e napot.
A Valentin nap nem csak a pároké, úgy gondolom a szeretetté a főszerep. Lehet egy kedves barát, ismerős vagy rokon aki iránt így érzünk. Ajánlom mindenkinek, hogy ilyenkor ha nincs párja ne csüggedjen lepje meg egy ismerősét, kedveskedjen sütivel vagy hogy meglátogatja, programot szervez, egy jó mozifilmmel (Pl.: Die Hard 5 - én is erre megyek :)), színházzal, wellnesszel stb.

A Valentin nap egyrészt szeretett másrészt szerelem, mindenkinek más jelent.
Számomra a Szeretet:  imádni, lelkesedni, nem félni kimutatni, hogy kedveljük a másik felet, nevetni, sőt röhögni vele, őrülten viselkedni és nem ítél el, hozzá bújni, érezni a szívverését, a megnyugvás, a biztonság, meghittség a nyugalom amikor lassan hullámzik a tenger és egyedül figyeled csendben. Az idill mikor figyeled a napfelkeltét vagy naplementét és a lenyugvó nap színei keveredését figyeled a sötétedő éggel.
Ilyen szeretett sok ember iránt érzek. A párom Laci, a húgom Dia, az uncsitesóm Kinga, Édesanyám és Édesapám, a barátnőim: Zsó, Audrina, Gabi, Ádámka stb.

A Szerelem: vad, szenvedélyes érzelmek és szex. A vágyak fellobbanás mint a tűz ami nagy lángon ég. A test és lélek egyesülése forrón, ahogy mindkét fél kívánja egymást, és kifejezik is azt, lehet őrülten, kísérletezve vagy perverzen, ami jól esik, elfogadva és összecsiszolódva egymással.
Ilyen szerelem csak a párommal lehetséges. :)

Valentin napi ötletbörze:
Étel-Édesség süti, ital

Divat-Fehérnemű (pink, piros, pastel, barack, világos kék), Kiegészítők


Szórakozás-Mozi, Wellness, Éjszakai fürdőzés, Étterem  Mindenkinek Boldog Valentin napot kívánok!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése